Wensen ook uw gasten in deze tijden een hygiƫnisch schoon glas ?
In veel landen is het in de horeca verplicht om glazen door middel van een glazenspoelmachine te wassen om virussen en bacteriƫn te doden.
In Nederland wordt in veel horecavoorzieningen nog altijd glaswerk via een glazenspoelbak met de hand gewassen, hierdoor kunt u na poleren u een āoptisch schoon glasā creĆ«ren, maar geen āhygiĆ«nisch schoon glasā, hiervoor dient het glaswerk op een hoge temperatuur i.c.m. bacterie dodende chemicaliĆ«n gewassen te worden..
Om zo veel mogelijk virussen en bacteriƫn te doden raden wij altijd aan uw glaswerk door middel van een glazenspoelmachine te wassen.
Een thermische desinfectie heeft hierbij de voorkeur. De glazenspoelmachine wordt ingesteld met naspoelwater van 82ºC conform HACCP eisen, waardoor zoveel mogelijk bacteriën gedood worden.
Deze temperaturen worden niet behaald wanneer glaswerk handmatig gewassen wordt. Naast dat de temperatuur niet gehaald wordt, worden de glazen vaak niet goed genoeg gereinigd en wordt het spoelwater niet genoeg verwisseld.
Uw glaswerk kan hierdoor een bron van bacteriƫn en virussen zijn.
Wilt u weten wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Bel of mail ons en wij komen, geheel vrijblijvend, bij u om de mogelijkheden te bespreken.
Dit delen:
- Klik om te delen met Twitter (Wordt in een nieuw venster geopend)
- Klik om te delen op Facebook (Wordt in een nieuw venster geopend)
- Klik om op LinkedIn te delen (Wordt in een nieuw venster geopend)
- Klik om dit te e-mailen naar een vriend (Wordt in een nieuw venster geopend)
- Meer
- Klik om af te drukken (Wordt in een nieuw venster geopend)
- Klik om op Tumblr te delen (Wordt in een nieuw venster geopend)
- Klik om op Pinterest te delen (Wordt in een nieuw venster geopend)
- Klik om te delen op WhatsApp (Wordt in een nieuw venster geopend)
- Klik om op Skype te delen (Wordt in een nieuw venster geopend)