Menu Sluiten

Hoe werkt horeca lease?

Klanten vertellen
5/5

Lease traject voor horeca ondernemers

Wij houden het graag simpel en eenvoudig. U selecteert de gewenste artikelen en geeft deze aan onze verkoopadviseurs door. Wij zijn uw bedrijfsgegevens en KvK nummer nodig. Binnen twee* uur hoort u van ons of de lease geaccepteerd is. Bent u een startende ondernemer? Bekijk hier onze starterslease.

Kamer van Koophandel:

De leasemaatschappij vraagt alleen om uw inschrijvingsnummer in het handelsregister van Kamer van Koophandel. De leasemaatschappij is een bancaire instelling en is in het bezit van de vereiste bankvergunning. Zij zullen uw aanvraag beoordelen.

Goedkeuring aanvraag:

Bij goedkeuring zenden wij u, namens de leasemaatschappij, de overeenkomst per mail. Bij ontvangst van de juist getekende overeenkomst nemen wij het door u gewenste apparaat in bestelling.

Montage en installatie:

Zodra het apparaat is afgeleverd in één van onze magazijnen, zullen wij telefonisch contact met u opnemen voor het maken van een montage/installatie-afspraak.

Einde leasetermijn:

Aan het einde van de afgesproken leasetermijn heeft u vier opties.

  1. Het leaseobject wordt terug gegeven, u heeft geen verder verplichtingen.
  2. U verlengt het leasecontract.
  3. U neemt het apparaat over tegen een afgesproken slottermijn.
  4. U sluit een nieuwe leaseovereenkomst af en krijgt daarmee de nieuwste techniek en meestal ook zuiniger in gebruik en milieu vriendelijkere apparatuur ter beschikking.

* Op werkdagen (maandag tot en met vrijdag) ontvangt u binnen één uur bericht.

** Leasetermijnen België kunnen afwijken van Nederlandse tarieven en termijnen.

Call Now ButtonBel ons nu
%d bloggers liken dit: