Menu Sluiten

24/7 service van uw horeca apparatuur

Klanten vertellen
5/5

Heeft u het ook al eens gehad? Apparatuur  welke defect is en daardoor kan uw keuken niet volledig functioneren. Het is belangrijk dat dit probleem tijdig wordt verholpen! Daarom hebben wij een serviceteam wat 24/7 bereikbaar is om storingen op te lossen.

Deze servicemonteurs beschikken over een speciaal uitgeruste werkbussen met het beste gereedschap en de meest gangbare onderdelen.

Preventief Onderhoudscontract

Om de levensduur en kwaliteit van uw apparatuur ook in de toekomst zo optimaal mogelijk te houden bieden wij onderhouds- en serviceabonnementen aan.

Wanneer u preventieve onderhoudsbeurten laten uitvoeren van 1 á 2 keer per jaar zal dit ten goede komen van de duurzaamheid van uw keuken en apparatuur en dit heeft tot gevolg dat er minder storingen optreden. Bijkerk Gastronomie biedt een schaalbaar onderhoudscontract voor zowel de warme- als koude kant van uw keuken. Dit onderhoudscontract neemt een scala voordelen met zich mee:

  • Voorrang bij serviceaanvragen
  • U komt niet voor (grote) onverwachte uitgaven te staan  (Meetbare structurele kosten)
  • De levensduur van uw apparaten wordt verlengd
  • Minder storingen aan uw apparatuur

U kunt onderhoud ook laten uitvoeren zonder contract. Dit houdt echter wel in dat er een aantal privileges wegvallen.

Interesse ? Vraag vrijblijvend een opname + offerte aan

Heeft u het ook al eens gehad? Apparatuur ook bestaande reeds in gebruik zijnde dat defect is en daardoor kan uw keuken niet volledig functioneren. Het is belangrijk dat dit probleem tijdig wordt verholpen! Daarom hebben wij een serviceteam wat 24/7 bereikbaar is om storingen op te lossen.

Deze servicemonteurs beschikken over een speciaal uitgeruste werkbussen met het beste gereedschap en de meest gangbare onderdelen.

Heeft u een storing meld het ons via info@bijkerk.nl of bel 053 572 6800

Call Now ButtonBel ons nu
%d bloggers liken dit: