Menu Sluiten
Klanten vertellen
5/5

Bijkerk Gastronomie is een landelijk opererend bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in ontwerp, levering en service van apparatuur en interieurs voor de Horeca-, Instellingen-, Fastfood- en Bedrijvenmarkt. Onze passie met werken in de horeca sector is begonnen in 1984.

Bijkerk Gastronomie is een gespecialiseerd bedrijf dat zich beweegt in alle segmenten van de markt. Voor ieder budget of beurs biedt Bijkerk Gastronomie een passende oplossing. Dit onder andere met aansprekende, landelijk bekende, referenties.

Bijkerk Gastronomie is een dynamisch, eigentijds bedrijf, dat totaalconcepten verzorgt. Dit van levering en installatie van de apparatuur tot inrichting en totaal ontwerp, inclusief routing en bijbehorend logistiek concept.

Ons bedrijf beschikt over alle noodzakelijke elementen die nodig zijn om tot een totaalconcept te kunnen komen. Van professionele verkoopadviseurs, een ontwerp en designafdeling, een marketingafdeling, tot en met een servicedienst die u 24 uur per dag terzijde staat, 7 dagen per week.

Kenmerkend voor onze organisatie is de informele sfeer die heerst en waarbij, ondersteund door alle denkbare middelen, zaken worden gedaan op het hoogste niveau. Maar altijd met beide benen op de grond, met respect en een luisterend oor voor de klant aan de tafel. Een goede interactie is volgens ons randvoorwaarde om te komen tot de beste resultaten!

Als u graag persoonlijk en vrijblijvend geïnformeerd wenst te worden over uw mogelijkheden met Bijkerk Gastronomie, neem dan contact op met ons op telefoonnummer 0031 (0)53 57 26 800 of vul onderstaand contact formulier in.

Neem nu contact met ons op

0535726800

info@bijkerk.nl

Call Now ButtonBel ons nu
%d bloggers liken dit: