Menu Sluiten
Klanten vertellen
5/5

Onze visie

In de afgelopen jaren zijn talloze Horeca, Institutionele, bedrijf restauratieve en fastfood klanten voorzien van apparatuur en interieurs van Bijkerk Gastronomie.

Keukens en interieurs op maat, afgestemd op de specifieke behoefte van de mensen die er mee of in moeten werken. En dat is, naast aspecten als hygiëne en milieu, een uiterst belangrijk gegeven. Veiligheid speelt eveneens een belangrijke rol. Alle door Bijkerk Gastronomie geleverde apparatuur is voorzien van het CE-keurmerk, HACCP, Arbo, ergonomie en rendement. Dus topkwaliteit.

In de onderhandelingen met de opdrachtgevers krijgen al die belangrijke aspecten alle aandacht. Wensen, eisen en ideeën worden grondig besproken en vervolgens vertaald op papier. Vervolgens gaan de ontwerpers aan de slag om de ideeën langzaam maar zeker vorm gaan geven.

Zowel handgetekende interieurontwerpen als 2D/3D tekeningen dragen bij tot de verbeelding. De opdrachtgever kan zich dan op deze manier een goed beeld vormen van hoe zijn keuken en inrichting eruit gaat zien.

Bij Bijkerk Gastronomie gaan wij nog een stap verder. Met behulp van een groot beeldscherm kan een ‘virtueel’ bezoek worden gebracht aan de keuken en inrichting. Door middel van deze presentatievorm wordt een ‘wandeling’ gemaakt door het ontwerp.

Als de overeenstemming is bereikt over het definitieve ontwerp en de uitvoering, wordt het implementatietraject in gang gezet.

En dan, exact volgens planning, staat de montageploeg bij de opdrachtgever voor de deur en wordt de opdracht exact volgens afspraak uitgevoerd. Snel, goed en efficiënt.

Professional tot in detail.

Call Now ButtonBel ons nu
%d bloggers liken dit: