Menu Sluiten
Klanten vertellen
5/5

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

De afgelopen decennia kenmerkte zich door economisch voorspoed, waarbij mens, milieu en maatschappij niet altijd de juiste aandacht kregen.

Ingehaald door de realiteit zijn we ons vandaag de dag bewust van het feit dat het komende decennium er anders uit gaat en zal moeten zien. Vele grondstoffen blijken niet onbeperkt voorradig. De groei van de wereldbevolking leidt tot schaarste aan zowel grond- en hulpstoffen.

Bijkerk Gastronomie is bewust van de mogelijke gevolgen van haar activiteiten met betrekking tot het milieu en de veiligheid van haar werknemers en relaties. Daarom staat Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) bij ons zeer hoog in het vaandel.

Onze beleid

Als deel van ons MVO-beleid om onze omgeving een gezonder en beter woon- en werkklimaat te maken, streven we naar het inkopen van producten en materialen die gecertificeerd zijn met een milieukeurmerk of die recyclebaar,  energie-efficiënt zijn. We trachten ons afval zoveel mogelijk te beperken en scheiden meerdere afvalfracties.

Wij promoten het gebruik van energie-efficiënte apparatuur. Niet alleen scheelt het u veel energie- en/of chemicaliën in de toekomst. Maar we investeren hiermee in een leefbare wereld. Niet alleen voor onszelf, maar ook voor de generaties na ons.

Call Now ButtonBel ons nu
%d bloggers liken dit: