Menu Sluiten

Rational iCombi Pro en Classsic

Waarom alleen maar verbeteren? Waarom niet nieuw? De Rational iCombi Pro en Classic is helemaal opnieuw uitgevonden. Gebaseerd op meer dan 40 jaar ervaring in de professionele keuken.

Grotere prestaties – Meer power, minder energie, minder ingrediënten (in vergelijking met zijn voorganger)

Slimmere functies – Om het werken in de professionele keuken nog leuker en eenvoudiger te maken.

Volledig nieuw ontworpen – Meer ventilatoren, een bereidingsruimte met een optimale vorm voor tot wel 50% meer lading dan zijn voorganger.

De Rational iCombi Pro in vogelvlucht

De iCombi Pro is nieuw maar toch ervaren! Hij denkt mee, vergeet niets en past vanzelf aan. Instellen van het gewenste resultaat is alles wat nodig is. De iCombi Pro past daarna vochtigheid, luchtsnelheid en temperatuur vanzelf aan. Alles om het beste resultaat te garanderen. Vandaag, morgen, eigenlijk altijd. Ook als een steak een keer dikker is dan anders, de deur een keer vaker opengaat of wanneer het product kouder is dan normaal.

iProductionManager

Het iProductionManager programma zorgt voor een optimaal gebruik van uw iCombi Pro. 
Dit doet het systeem doormiddel van het adviseren van welke gerechten tegelijkertijd kunnen worden bereid en welke modussen het beste hiervoor te gebruiken zijn. Daarna kunt u als gebruiker de juiste modus kiezen.

  • Zo snel mogelijk bereid
  • Op dezelfde tijd gereed
  • Met het minste energieverbruik

iCookingSuite

De iCombi Pro is voorzien van het meest uitgebreide kookboek in een Rational ooit. U stelt het gewenste resultaat in en de iCookingSuite doet de rest. Mocht de deur tussentijds geopend moeten worden dan past het systeem automatisch de resttijd in. 

iDensityControl

De iDensityControl zorgt voor het perfecte klimaat in de bereidingsruimte. Ook zorgt dit samen met alle andere functies voor een 50% hogere productiviteit en een verkorte bereidingstijd (met wel 10%). Daarnaast bespaart de iCombi Pro wel 10% meer op energie en waterverbruik dan de vorige versies van Rational.

Vergeet ruimtebesparende kooktoestellen en laat de iCombi Pro het werk doen. Op minder dan ca. 1 m2. Vlees, vis, gevogelte, groenten en gebak. À la carte, catering, bezorgservice en informeel dineren. Hoge productiviteit dankzij de medewerking van de intelligente assistenten. Met krachtige luchtcirculatie en ontvochtiging genereert iDensityControl 50% * meer productiviteit met ongeveer 10% * kortere kooktijden. Het levert ook consistente en uniforme resultaten op. Tegelijkertijd biedt het intuïtieve bedieningsconcept het hoogste niveau van gebruikersondersteuning en minder kans op fouten. Zodat de productie gewoon door kan gaan.

iCareSystem

Het reinigingsysteem van de iCombi Pro zorgt voor een snelle tussentijdse reiniging. Deze reiniging duurt maar 12 minuten en zorgt ervoor dat de Combisteamer weer snel kan worden gebruikt voor de volgende heerlijke gerechten. Aan het einde van de dag zorgt het iCareSysteem ervoor dat de machine intensief wordt gereinigd zodat deze de volgende dag weer geheel klaar is voor gebruik.

De Rational iCombi Classic in vogelvlucht

De iCombi Classic is een echt multitalent die snel uitgroeit tot een onmisbare assistent in uw keuken. Op minder dan ca. 1 m2 ruimte vervangt hij diverse conventionele toestellen. Hij is robuust, krachtig, sterk en efficiënt. Gemakkelijk te bedienen. En overtuigt met functies die een hoge bakkwaliteit garanderen. Zodat u met uw ervaring als kok altijd het resultaat behaalt dat u zich voorstelt.

Aantal maaltijden per dag: 80 – 150

ClimaPlus

CareControlDe iCombi Classic kan heel wat aan, op een constant hoog niveau: dankzij de meet- en regelcentrale voor een gelijkmatig, individueel klimaat in de ovenruimte. De extra sterke verse-stoomgenerator voor optimale stoomverzadiging. Dankzij de krachtige ontvochtiging, meer ventilatoren en optimale geometrie van de ovenruimte. Zo wordt de energie precies op de gerechten gericht en als het nodig is ook met extra kracht. Het resultaat: de gerechten worden op alle inschuifniveaus heel gelijkmatig
gaar. Tot 10% minder energie- en waterverbruik. Voor dat ene speciale doel: krokante korsten, smakelijke grillstrepen, smakelijke paneerlagen waarmee u als kok kunt overtuigen.

iCookingControl

Eenvoudig te bedienen

Zo snel kan het gaan: al na korte tijd zult u de iCombi Classic onvoorstelbaar vanzelfsprekend kunnen bedienen. Dankzij zijn eenvoudige
bediening, de goed begrijpelijke pictogrammen en het draaiwiel met de
push-functie. Puur gemak.

Effectieve reiniging

iLevelControlHoe hard de iCombi Classic ook heeft gewerkt, de auto matische reiniging
heeft een antwoord paraat voor elke verontreiniging. Sterk, licht of gemiddeld. Met fosfaatvrije reinigingstabs. Overdag of ‘s nachts. Of ook gewoon tussendoor, zelfs zonder tabs. Met een Care-systeem dat de kostbare ontkalking van het water en regelmatig ontkalken van de stoomgenerator overbodig maakt. Om te zorgen dat schoon snel haalbaar is, zijn alle reinigingsniveaus gemakkelijk te kiezen via de display.

Spaarzaam en efficiënt.

U kunt het wenden en keren zoals u maar wilt: De rekening klopt altijd.

Meer vermogen bij een lager verbruik. Want u bespaart een groot aantal conventionele kooktoestellen en dus een heleboel investeringskosten. Doordat u het verbruik van grondstoffen en ingrediënten, vet en energie reduceert en een heleboel hulpmiddelen dus niet eens nodig hebt. Omdat productie met milieucertificatie, energie-efficiënte distributie en fosfaatvrije reinigingsmiddelen duurzaam handelen bevorderen en u niet opzadelen met een slecht geweten.

Reiniging tussendoor.

Zelf het reinigingsprogramma is geheel vernieuwd. Dit gaat nu sneller dan ooit. een reinigingsbuurt tussendoor? Duurt nu maar 12 minuten.

Duurzaamheid.

Goed voor het milieu, beter voor de kassa.

Duurzaamheid ontziet resources en bespaart geld: Energieefficiënte productie en logistieke, nieuwe standaarden bij de energiebesparing en het terugnemen van oude apparaten zijn bij RATIONAL vanzelfsprekend. En precies zo
vanzelfsprekend wordt duurzaamheid met de iCombi Classic ook in uw keuken: Vergeleken met conventionele keukentoestellen bespaart u energie. Verbruikt u minder ingrediënten. Hebt u minder overproductie. En kookt bovendien gezonder.

Technische details.

Biedt alles. Tot in het kleinste detail.

Wie zoveel moet presteren, moet ook technisch de beste hulpmiddelen hebben.
Daarom beschikt de iCombi Classic over:

  1. LED-ovenverlichting
  2. Monitoring van de apparatuur en download van de HACCPgegevens via ConnectedCooking (alleen met optionele LAN- of WiFi-interface)
  3. Nieuwe afdichtingstechniek bij staande modellen
  4. Geïntegreerde handdouche
  5. Versestoomgenerator
  6. Deur met dubbel glas en warmtereflecterende coating En bovendien: LAN/WiFi (optioneel), geïntegreerde opvangbak deur, centrifugale vetafvoer

Eenvoudig te bedienen

Draaiwiel met pushfunctie, kleurendisplay, begrijpelijke pictogrammen op de bedieningsinterface, zodat u intuïtief en foutloos kunt werken.

Eenvoudige programmering

Individuele programmering van max. 100 programma’s met bereidingsprocessen tot wel 12 verschillende stappen. Voor eindeloos te herhalen resultaten.

ClimaPlus

Topwaardes bij het ontvochtigen en instelling van de vochtigheid in stappen van 10% zorgen voor een precieze klimaatregeling in de ovenruimte. Om snel resultaat te behalen.

Uitgebreide netwerkintegratie

De optionele LAN- of WiFi-interface maakt integratie met ConnectedCooking mogelijk, het netwerk van RATIONAL. Bijvoorbeeld om centraal individuele programma’s en de hygiënedocumentatie aan te leggen.

Ventilatoren

Max. 3 ventilatoren zorgen in combinatie met de geometrie van de ovenruimte voor een optimale verspreiding van de warmte en dus voor een hoge energietoevoer naar uw gerechten. Voor gelijkmatige resultaten en hoge productiviteit.

Reinigen en ontkalken

Automatische reiniging, ook ‘s nachts, fosfaatvrije reinigingstabs en minder verbruik van reinigingsmiddel, schoner kan het amper. Het Care-System voorkomt ook verkalking.

LED-ovenruimteverlichting

Vertrouwen is mooi, controle is beter: Met de hoge lichtintensiteit en de neutrale kleur van het licht is van buiten goed herkenbaar hoe gaar het levensmiddel is.

Accessoires.

De passende ingrediënten voor uw succes.

U weet immers hoe het gaat. De iCombi Classic is uw tool en ondersteunt u op weg naar het gewenste resultaat. Ook met de juiste accessoires. Van de grillplaat met voortreffelijk warmtegeleidend vermogen, tot sterke afzuig- en condensatiekappen en het praktische onderstel. Waar de accessoires ook voor bestemd zijn, ze hebben allemaal één ding gemeen: ze zijn robuust en kunnen enorm veel werk verzetten. Dag in, dag uit.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Call Now ButtonBel ons nu
%d bloggers liken dit: