Menu Sluiten

Heutink te Nijverdal

De keuken is o.a. voorzien van een maatwerk inductie fornuis en werkeiland t.b.v. de koude voorbereiding, RATIONAL combisteamer en inductie afzuigtechniek. De buffetten zijn voorzien van diverse drop-in warm en koude apparatuur. De spoelkeuken is voorzien van een Rhima PRM7/WD7 en volledig voorzien van RVS maatwerk tafels en A.V.S spoelbakken. Naast de gehele keuken hebben wij ook de koelcel en de apparatuur voor het magazijn mogen leveren en plaatsen.

Heutink symboliseert een eeuw onderwijs. Een gedenkwaardige eeuw, waarin het onderwijs algemeen toegankelijk werd voor iedereen. Daar heeft Heutink met haar producten een belangrijke rol in gespeeld. Door vooruitstrevend te zijn, alert te reageren en aandacht te hebben voor de vraag vanuit het onderwijs. Maar vooral door onafhankelijk en altijd vanuit het belang van het kind te adviseren, informeren en inspireren.

Om in de toekomst efficiƫnter te kunnen werken op het gebied van distributie en logistiek zijn een 4-tal huidige bedrijfslocaties bij elkaar gevoegd op een kavel van 3,5 ha. Heutink, de internationale onderneming in lesmaterialen en meubilair voor onderwijs, kinderopvang en welzijnsinstanties, is verhuist van Rijssen naar Nijverdal.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Call Now ButtonBel ons nu
%d bloggers liken dit: