Menu Sluiten

De Pannekoekenbakker Zuidland

Afgelopen week hebben wij bij De Pannekoekenbakker Zuidland de gehele RVS maatwerk keuken, spoelkeuken en afzuigtechniek mogen leveren.

De keuken is o.a. voorzien van een maatwerk warm/koud etagère, RVS werkmeubel met drop-in au bain-marie en ijsconservator, naadloos ingelaste A.V.S. spoelbakken. De spoelkeuken is voorzien van een Rhima PRM7/WD7 met RVS wasemcondensunit.

Naast de gehele keuken hebben wij ook ons maatwerk RVS koelmeubel geleverd. Dit unieke koel en warmte meubel is voorzien van innovatieve en gepatenteerde koellades met rubberloze afdichting. Dit betekent een aanzienlijke verbetering van de hygiëne, tijdsbesparing op de schoonmaakkosten en daarnaast een flinke kostenbesparing doordat periodieke vervanging van de rubbers niet meer nodig is.

Naast innovatieve koellades is het meubel voorzien van inliggende handgrepen, 150 mm diepe koelbakken en een volledig naadloos bovenblad.

Wij bedanken Celine en Maikel voor het in ons gestelde vertrouwen en wij wensen jullie veel plezier met deze prachtige nieuwe keuken.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Call Now ButtonBel ons nu
%d bloggers liken dit: