Menu Sluiten

Een juiste horeca koeling is cruciaal.

Alhoewel koel- en vriesapparatuur niet direct tot de verbeelding spreken, zijn het wel één van de belangrijkste apparaten in uw keuken. De apparatuur staat 24/7 aan en bevat serieuze bedragen aan voedingsmiddelen. Om de groei van schimmels en bacteriën te voorkomen is het cruciaal dat de koeling goed koelt, de rubbers en de ventilatoren schoon zijn en de de koeling en/of vrieskast regelmatig gereinigd wordt. Lees hier meer.

Energiezuinige apparatuur

Het behouden van de temperatuur binnen de koelinstallaties vereist veel energie. Energiezuinige koel- en vriesapparatuur, zoals apparatuur van Electrolux, Foster en Gram, zijn niet alleen goed voor het milieu, maar resulteren in een flink lagere energierekening. De hogere investeringskosten kunnen snel worden terugverdiend, en door de Energie Investerings Aftrek op energiezuinige koeltechniek van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland worden de investeringskosten extra verlaagd.

Renteloos investeren in koeloplossingen

Wij bieden u nu de mogelijkheid om te investeren in nieuwe energiezuinige koel- en of vriestechniek en dit in 12 maanden, volkomen renteloos, af te betalen. U bestelt, wij leveren en na 12 termijnen bent u volledig eigenaar van het product. Geen lease, geen rente, geen BKR registratie, maar direct koelen en vriezen!

– Geen rente
– Geen aanbetaling
– Geen verassingen

Welke artikelen kunt u afbetalen in 12 maanden?
Koel- en vrieskasten
Koel- en vrieswerkbanken
Pizzawerkbanken
Blastchillers/freezers
Koelvitrines
Ijsblokjesmachines
Drinkwaterkoelers

Interesse of meer informatie? Bel ons: 053 57 26 800 of mail: info@bijkerk.nl

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Call Now ButtonBel ons nu
%d bloggers liken dit: