Menu Sluiten

Geld besparen met uw spoelkeuken?

Onze gepatenteerde, revolutionaire voorwasmachine verandert uw afwasproces totaal. De ergonomische, robuuste en gebruiksvriendelijke machine wordt vóór een doorschuifmachine geplaatst.

Het afvalwater van de vaatwasmachine, water van 60°C en met actief vaatwasmiddel, zou zonder de voorwasmachine in de afvoer verdwijnen. Nu wordt dit water opgevangen en naar de PRM voorwasmachine geleid. In principe dezelfde techniek die tot nu toe voorbehouden was aan grote wasstraten. Water wordt op deze manier optimaal gerecycled om de operationele kosten van de machine tot een minimum terug te brengen. Dit is een groen proces van het begin tot het eind.

De PRM voorwasmachine is efficiënter dan voorspoelen met de traditionele voorspoeldouche. Immers, er wordt water van zowel boven als onder over de vaat gepompt met een aanzienlijk hoger volume dan met de handbediende voorspoeldouche (20 liter per minuut versus 600 liter per minuut!). Traditioneel voorspoelen creëert een natte werkomgeving aan de invoerzijde van de machine en gemiddeld wordt er 6 liter water per korf gebruikt bij handmatig voorspoelen. Deze nadelen
vervallen bij toepassing van de PRM voorspoelmachine. Meer dan 90% van de etensresten worden door de PRM verwijderd en komen dus niet in de doorschuifmachine. Dus ook de kleine deeltjes en vloeistoffen als olie, vetten en eiwitten komen niet in de hoofdwasmachine. Daarom kan ook de wasmiddeldosering zeer laag zijn.

Gemiddelde besparingen:

  • Bespaart tot 200.000 LITER water per jaar
  • Bespaart jaarlijks tot 40% OP VAATWASMIDDELEN.
  • Bespaart tot 8.000 kW AAN ELEKTRICITEIT per jaar
  • Bespaart jaarlijks tot 4.200 kg CO2
  • Vermindert aantal uren ARBEID MET 25-30% per jaar

Onlangs hebben wij in Schiedam een fantastische nieuwe spoelkeuken mogen inrichten. Bekijk hieronder deze case en zie hoe er nu jaarlijks een totale besparing van € 91.260,- gerealiseerd wordt!

Nog niet overtuigd? Neem gerust contact met ons op via e-mail, de contactpagina of bel 053 57 26 800 en laat onze adviseurs op basis van uw situatie een berekening maken wat u ieder jaar extra kunt verdienen!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Call Now ButtonBel ons nu
%d bloggers liken dit: