Menu Sluiten

TurboChef ovens

High-Speed ovens - De nummer 1 op het gebied van rapid cooking

Met bijna 30 jaar aan ervaring in Rapid Cooking speelt TurboChef een belangrijke rol in de wereld van high-speed ovens.

Door innovatie en het nastreven van de beste prestaties heeft TurboChef een nieuwe standaard gezet in het bereiden van voedsel. TurboChef ovens zijn veelzijdig, gebruiksvriendelijk, energiezuinig en bereiden tot 12x sneller en geven een consistent resultaat zonder in te boeten op kwaliteit.

  • Gepatenteerde impingement technologie
  • Consistente garing en kleuring
  • Bepaalde modellen ook mogelijk in 1x 220v uitvoering
  • 12 x sneller dan een conventionele oven
  • Countertop
  • PLUG & PLAY
  • 1 jaar garantieturbochef high speed oven

Beschikbare modellen TurboChef ovens

 

De TurboChef ovens bieden op ieder vlak (kook)gemak, snelheid en veelzijdigheid. De ovens zijn geschikt voor 99% van alle producten zowel ontdooid als vers. Voor ieder concept is er wel een geschikte TurboChef oven. Van broodjeszaak tot bar, van restaurant tot take-away, de TurboChef kan iedere uitdaging aan. Wij adviseren u graag welk model voor u geschikt is.

turbochef oven

Met het aanschaffen van een TurboChef bent u verzekerd van een professionele en deskundige installatie door  installatiemonteurs, die uitvoerig zijn getraind en geschoold in het merk TurboChef.

Daarbij kunt u er voor kiezen om samen met een van onze culinaire adviseurs uw eigen menukaart volledig te integreren in de TurboChef. Zij zullen u voorzien van adviezen en maken samen programma’s om altijd hetzelfde resultaat te behalen, ongeacht wie er gebruik maakt van de TurboChef.

Zeker in een tijd waarbij het vinden van geschikt horecapersoneel steeds moeilijker is, wordt het werk door deze high-speed oven juist uit handen genomen.

Wilt u meer informatie over TurboChef?

Heeft u een vraag, wilt u een afspraak maken of gewoon meer informatie over TurboChef? Laat dan uw gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Call Now ButtonBel ons nu
%d bloggers liken dit: