Menu Sluiten

Korventransportmachines

Een korventransportapparaat verzorgt de volledige reiniging van uw vaat. Onze korventransportmachines zijn efficiënt, zuinig, flexibel, intuïtief te bedienen, grote capaciteit, ergonomisch en helemaal automatisch, ook het korventransport. Automatisch van vuil naar schoon!

Meer informatie of een verblijvend advies gesprek bij u op locatie? Vul onderstaand contact formulier in of bel ons: 053 5726800 of e-mail: info@bijkerk.nl

Rhima wd korventransportmachines

Rhima WD met ICS+ korventransportmachine

De Rhima ICS+ vaatwasmachines maken gebruik van het ingenieuze Intelligent Control Operating System. De operationele kosten van de ICS+ vaatwasmachines zijn lager dan die van welk vaatwassysteem dan ook. In alle test- en praktijk metingen heeft het gepatenteerde ICS+ systeem bewezen verreweg het meest economische wascontrole systeem te zijn.

Rhima WD serie korventransportmachine

De Rhima WD korventransportmachines zijn ontwikkeld met gebruikmaking van de meest recente kennis en product ontwikkeling. Bij de ontwikkeling is rekening gehouden met de eisen van de moderne professionele spoelkeuken met betrekking tot ergonomie, hygiëne en milieubeheer. U krijgt onder alle omstandigheden het beste wasresultaat.

Rhima RX serie korventransportmachine

De nieuwe Rhima RX-lijn is ontworpen met als doelstelling een maximaal milieuvriendelijke machine te ontwerpen. Met daarnaast een gebruiksvriendelijke intuïtieve bediening en functionele processen ten aanzien van gebruik, schoonmaak en onderhoud. Het IPX5 bedieningspaneel en de gemakkelijke toegang tot alle functies van de machine zijn de belangrijkste voordelen waardoor de RX-lijn de benchmark is geworden voor kwaliteit en efficiency, de benchmark voor professionele vaatwasmachines.

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Call Now ButtonBel ons nu
%d bloggers liken dit: