Menu Sluiten

Loev deventer

Bijkerk Gastronomie is de trotste leverancier van de tweede vestiging van Loev. Bij Loev Deventer hebben wij de gehele RVS maatwerk keuken, spoelkeuken en volledige afzuiginstallatie mogen leveren en plaatsten.
 
De keuken is voorzien van een geheel maatwerk fornuis, welke is voorzien van o.a. inductie kookplaten, een waterbadgrill, bakplaat en friteuses, en is vervaardigd uit 1 geheel.
 
De spoelkeuken is voorzien van een gepatenteerde Rhima PRM voorwasmachine, welke voor de Rhima WD7 is geplaatst, voor een optimaal schoon resultaat. Door het gebruik van een voorwasmachine wordt er tot maar liefst 200.000 liter water en 40% aaan chemicaliën bespaard.
 
Live the life you Loev! Dat kunt u bij Loev 7 dagen per week. Van fijne koffie tot aan de laatste cocktail en alles daar tussen in. Met grote en kleine liefdes, met collega’s, met familie. Whoever you Loev. Bij Loev eet u waar u van houdt. Vlees, vis of veggies, we have it all!
 
Heeft u ook interesse en wilt u weten wat de mogelijkheden zijn van uw bedrijf? Neem dan, geheel vrijblijvend, contact op met onze adviseurs. Dit kan via ons telefoonnummer: 0535726800 of info@bijkerk.nl
 

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Call Now ButtonBel ons nu
%d bloggers liken dit: