Menu Sluiten

Heutink te Nijverdal

Onlangs hebben wij de opdracht gekregen voor het leveren en plaatsen van de gehele bedrijfskantine voor de nieuwbouw van Heutink te Nijverdal.

Heutink, de internationale onderneming in lesmaterialen en meubilair voor onderwijs, kinderopvang en welzijnsinstanties, verhuist hiermee van Rijssen naar Nijverdal. Om in de toekomst efficiƫnter te kunnen werken op het gebied van distributie en logistiek worden een 4-tal huidige bedrijfslocaties bij elkaar gevoegd op een kavel van 3,5 ha.

In het nieuw te bouwen bedrijfspand, naar een ontwerp van Reitsema & partners Architecten, worden kantoor (5.500m2), hoogbouw magazijn (4.000m2) en distributie (19.000m2) geclusterd, zodat de continue groei gewaarborgd blijft.

Binnenkort meer informatie. www.bijkerk.nl info@bijkerk.nl 0535726800

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Call Now ButtonBel ons nu
%d bloggers liken dit: