Vaak krijgen wij de vraag: ‘wat kost een professionele horeca keuken?’. Deze vraag is erg moeilijk te beantwoorden. Wat kost een grijze auto met 4 banden? Deze zijn leverbaar vanaf € 10.000,- tot € 100.000,-. Dit zelfde geld voor een professionele horeca keuken. Er zijn tal van factoren die invloed hebben op de uiteindelijke kosten van een keuken. Een aantal van deze factoren zijn:
– Wat is de grootte van de keuken?
– Wat is de capaciteit/omzet wat per uur gedraaid moet worden?
– Welke kwaliteit horeca apparatuur wenst u? (materiaal dikte, garantie, vermogen)
– Wilt u gas of elektrische apparatuur?
– Heeft u een voorkeur voor een bepaald merk horeca apparatuur?
Ondanks dat de prijs afhankelijk is van vele factoren willen wij u graag een voorbeeld geven.

Onze adviseur komt graag bij u op locatie om vrijblijvend en onafhankelijk advies op maat te geven. Op basis van uw wensen, situatie en budget kan onze adviseur beoordelen wat er mogelijk is. Onze adviseurs gaat samen met u op zoek naar een op maat gemaakte oplossing voor u.
Wilt u weten wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Vraag, geheel vrijblijvend, om een advies gesprek bij u op locatie. Klik hier.