Menu Sluiten

Van een idee tot een eindproduct

In de horeca worden strenge eisen gesteld aan hygiëne en voedselveiligheid. Tot nu toe waren de koelwerkbanken uitgerust met koelladen met een rubberen afdichting die dagelijks intensief moeten worden schoongemaakt en daarnaast ook periodiek vervangen moeten worden. Dit unieke koel- en warmte meubel is voorzien van innovatieve en gepatenteerde koellades met rubberloze afdichting. Dit betekent een aanzienlijke verbetering van de hygiëne, tijdsbesparing op de schoonmaakkosten en daarnaast een flinke kostenbesparing doordat periodieke vervanging van de rubbers niet meer nodig is.

Naast innovatieve koellades is het meubel voorzien van inliggende handgrepen, 150 mm diepe koelbakken, een ingebouwde borden lowerator, een ingebouwde au bain marie en een volledig naadloos bovenblad.

Peter, bedankt voor het in ons gestelde vertrouwen en veel plezier met dit efficiënte en unieke meubel!

Call Now ButtonBel ons nu
%d bloggers liken dit: