Menu Sluiten

Bartscher professionele kooklijnen

De Bartscher 700 classis serie is een absoluut professionele serie vervaardigd uit robuust chroomnikkelstaal 18/10. De apparatuur is van een zeer degelijke kwaliteit en is tot in detail doorontwikkeld. De apparatuur is leverbaar in- en exclusief onderbouw, met brugelementen en met diverse variaties voor op een sokkel. Speciaal voor de kritische keukenchef met hoge verwachtingen.

– Compacte bouw en betrouwbaar
– Makkelijk schoon te maken
– Elektrische- en gas uitvoerig
– Laag energie verbruik

Elektrische of gas horeca kooklijnen

Binnen de 700 serie kooklijn vindt u een ruim assortiment aan heavy duty kooktoestellen voor zowel elektrisch gebruik als gas. De 700 serie kooklijn zijn een zwaar uitgevoerde kwaliteitsapparaten en zijn zeer geschikt voor een intensieve belasting en gebruik.

Meer weten over de 700 serie kooklijn

Wilt u meer informatie over de Bartscher 700 serie kooklijn? Of wilt u advies over de 700 serie kooklijn? Neem dan, geheel vrijblijvend, contact met ons op.

Call Now ButtonBel ons nu
%d bloggers liken dit: