Menu Sluiten

Electrolux Multislim Compact oven

Nipt qua ruimte en behoefte om uw gebruikskosten onder controle te houden? En dat allemaal zonder compromissen op kwaliteit en prestaties? De nieuwe MultiSlim compact oven is de perfecte oplossing voor uw restaurant en bar.

Groene besparingen

Met een watergebruik van 15% minder dan standaard injectie ovens is MultiSlim compact oven is beter voor het milieu en bespaart het op uw uitgaven. De volledig nieuwe MultiSlim compact oven van Electrolux is best-in-class voor stevigheid en rentabiliteit waar ruimte een probleem is.

Kook op minder ruimte

Ruimtebesparende afmetingen, slechts 0.42 m2, maken MultiSlim compact oven ideaal voor kleine keukens.
De ovens zijn leverbaar met een links of rechts draaiende deur.

Lange levensduur

MultiSlim compact oven is gebouwd om te blijven en voor heavy-duty, lange termijn gebruik. Met een gewicht van slechts 72 kg is deze multifunctionele oven gebouwd  met robuste materialen van de hoogst mogelijke kwaliteit.

Maximale eenvoud

Perfect kookresultaat gegarandeerd, service na service. Via een super eenvoudige interface kunt u recepten maken, programmeren en tot 99 van uw favoriete gerechten opslaan.

Minimaal onderhoud

Haal het maximale uit uw tijd, en aat de MultiSlim de schoonmaak doen. Het Automatic Cleaning Systeem met 3 verschillende programma’s selecteert zelf de hoeveelheid detergent en schakelt zichzelf uit na de schoonmaakcyclus. Dat laat tijd voor u over om uw aandacht op andere taken te richten.

Snelle toegang

Breng uw down-time en inspectie tot een absoluut minimum dankzij het gemakkelijke frontpaneel dat toegang geeft tot alle elektrische en andere componenten. Het vraagt minder dan 5 minuten tijd om het te openen voor inspectie.

Call Now ButtonBel ons nu
%d bloggers liken dit: