Menu Sluiten

Perfect op temperatuur thuis bezorgen.

Perfect op temperatuur thuis bezorgen

U wilt graag uw thuis bezorg service uitbereiden, maar uw gerechten komen vaak koud aan. Dan is het thermal delivery systeem van Cooktek wellicht iets voor u. Naast diverse handige stand-alone warmhoudplaten en wokken die op basis van inductie worden verwarmd, is het merk Cooktek dan ook vooral bekend om haar slimme warmhoudsystemen voor bezorg- en take-away restaurants. 

De CookTek bezorgsystemen zijn een revolutionaire ontwikkeling voor de take-away/ bezorg-markt. Met zorg bereide maaltijden en producten ook met zorg bezorgen! Op de juiste temperatuur en op van dezelfde kwaliteit als het moment van bereiden. Het systeem bestaat uit 2 componenten: een thermische tas met een metalen schijf en een oplader met inductie.

De tas wordt geplaatst op de lader. Zodra de tas contact maakt met de lader, wordt de metalen schijf in de tas (als de bodem van een pan) verwarmt middels inductie. Binnen 1 minuut is de tas op temperatuur. De metalen schijf is voorzien van een isolatie waardoor deze de warmte geleidelijk loslaat. Hierdoor blijft de tas tot 45 minuten warm op 70C!. Een zeer eenvoudig systeem dat zorgt voor waarborging van kwaliteit.     

Cooktek heeft de technologie van het ‘magnetisch inductiekoken’ gebruikt om een nieuwe methode van bezorgen te ontwikkelen. Om producten die bezorgd moeten worden, goed op temperatuur te houden. “Je hoeft er niet mee te koken”, moet de gedachte zijn geweest. Uiteraard is het daarna van belang om die warme plaat ook in een veilige behuizing te stoppen en ook dat is Cooktek goed gelukt. Nou nog een paar elektrische scooters en u kunt met uw bezorgdienst echt de 21ste eeuw in!

Vraag hier, geheel vrijblijvend, om meer informatie of bel 0535726800

Call Now ButtonBel ons nu
%d bloggers liken dit: